Aangenaam Wonen
Aangenaam wonen

Residentie De Hoeve beschikt over 104 huurappartementen met name in het hogere segment, verdeeld over 2 woontorens met respectievelijk negen en vijf verdiepingen. Er is een verbindingsgang met woongebouw De Horst/Kronehoef.

De appartementen

De vloeroppervlakte van de appartementen variëren van 68 m2 tot 150 m2 exclusief loggia of dakterras. Elk appartement beschikt over een hal. Ruime woonkamer, aparte slaapkamer, een badkamer, een keuken, een terras/loggia en een inpandige berging. Een aantal appartementen beschikken over één of twee extra kamers.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

Faciliteiten

De residentie heeft een eigen ontmoetingsruimte en mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer voor gasten. Voor alle overige faciliteiten (o.a. bar/restaurant, supermarkt, pedicure) en activiteiten kunt u terecht in woongebouw De Horst/Kronehoef.

Bereikbaarheid

Residentie De Hoeve is gelegen op de hoek Kloosterdreef-Imkerstraat in Woensel-Zuid. De locatie ligt op loopafstand van de Woenselse Markt met zijn gezellige winkeltjes. Vlakbij de grootste weekmarkt van Eindhoven. Perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.